Telefoanele Samsung aprobate pentru utilizarea la Pentagon

Autor:  | Publicat în:  Samsung 862 ori
<b>Telefoanele Samsung aprobate pentru utilizarea la Pentagon</b>Departamentul de Apărare din SUA a aprobat pentru utilizare la Pentagon 6 tipuri de telefoane Samsung cu Android. Aceste device-uri pot fi folosite și în cadrul altor instituții americane de stat, conform Samsung. &nbsp; Pe lista se afla Galaxy S4,...

Departamentul de Apărare din SUA a aprobat pentru utilizare la Pentagon 6 tipuri de telefoane Samsung cu Android. Aceste device-uri pot fi folosite și în cadrul altor instituții americane de stat, conform Samsung.

Pe lista se afla Galaxy S4, Galaxy S4 Active, Galaxy Note 3, Galaxy Note Pro 12.2 și Galaxy Note 10, toate bazate pe soluția de securitate KNOX. Deși nici măcar KNOX nu este invulnerabila, ea a fost destul cât să îi convingă pe oficialii SUA să apeleze la aceste terminale. Handseturile și tabletele în cauză rulează Android 4.4 KitKat și au parte de criptare și aplicații enterprise.

Aprobarea oficialilor înseamnă că terminalele pot fi folosite de către angajați de la Pentagon și pe rețele necodificate, dar și în cazul altor agenții federale. Samsung afirmă că produsele lor au trecut peste 100 de certificări necesare, inclusiv legate de criptare și detectarea intrușilor, pentru a ajunge în acest segment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×