Samsung Galaxy F apare Într-o primă imagine; acesta ar putea aduce un display Quad HD de 5.3 inch și un procesor Snapdragon 805 (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.075 ori
<b>Samsung Galaxy F apare Într-o primă imagine; acesta ar putea aduce un display Quad HD de 5.3 inch și un procesor Snapdragon 805 (Zvon)</b>Deși există multe zvonuri cu privire la o versiune Prime a lui Galaxy S5, se pare că aceasta ar putea sosi pe piață sub altă denumire. După cum bine am văzut, anul acesta cei de la Samsung au decis ca terminalul bazat pe funcții de fotografie să...

Deși există multe zvonuri cu privire la o versiune Prime a lui Galaxy S5, se pare că aceasta ar putea sosi pe piață sub altă denumire. După cum bine am văzut, anul acesta cei de la Samsung au decis ca terminalul bazat pe funcții de fotografie să fie numit Galaxy K Zoom, fără a se păstra denumirea flagship-ului pe care se bazează (ex: Galaxy S4 - Galaxy S4 Zoom).

Același lucru s-ar putea întâmpla și în cazul variantei Prime a lui Galaxy S5, terminal ce va fi numit Galaxy F. Totodată, aflăm și faptul că noua denumire ar putea fi aplicată de acum înainte și pe viitoarele smartphone-uri flagship Samsung, iar Galaxy S6 să nu mai existe anul viitor.

Potrivit unui pont primit de către zvonacul @evleaks, se pare că Samsung Galaxy F va avea un display Quad HD de 5.3 inch și un procesor quad-core Snapdragon 805. De asemenea, pontul susține și faptul că noul terminal va fi prezentat oficial în cadrul evenimentului Samsung Unpacked Ep.2 din acest an.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×