Samsung Galaxy K Zoom a poposit oficial În România În cadrul unui eveniment plin de aventură

1.598 ori
<b>Samsung Galaxy K Zoom a poposit oficial În România În cadrul unui eveniment plin de aventură</b>Astăzi, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în parcul de aventură Edenland, București, cei de la Samsung au prezentat oficial noul camerphone Samsung Galaxy K Zoom, model care spre deosebire de predecesorul său aduce o carcasă mult mai...

Astăzi, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în parcul de aventură Edenland, București, cei de la Samsung au prezentat oficial noul camerphone Samsung Galaxy K Zoom, model care spre deosebire de predecesorul său aduce o carcasă mult mai compactă, cât și un senzor foto mai mare.

Imediat după momentul de prezentare al telefonului, am fost invitați pentru a lua parte la o mică doză de distracție și aventură oferită de parcul Edenland. Astfel, am avut de alege între plimbări cu bicicleta, tras cu arcul sau escaladări printre copaci. Singura problemă ne-au pus-o țânțarii, dar cu toate acestea, experiența a fost una foarte plăcută.

Samsung Galaxy K Zoom - Dan Dragomir

Revenind la terminalul proaspăt-lansat pe piața din România, aflăm că acesta dispune de un display HD Super AMOLED de 4.8 inch, un procesor hexa-core format dintr-un quad-core de 1.3 GHz și un dual-core de 1.7 GHz, un GPU Mali-T624, 2 GB RAM, 8 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB și o baterie Li-Ion de 2430 mAh.

Samsung Galaxy K Zoom a poposit oficial În România În cadrul unui eveniment plin de aventură

La capitolul captură foto, Samsung Galaxy K Zoom aduce un senzor principal de 20.7 megapixeli cu rezoluție 5248 x 3936 pixeli, focus auto/manual, zoom optic 10x (24-240mm), stabilizare optică a imaginii, bliț Xenon și un bliț LED. Aflăm și faptul că acest senzor are o mărime de 1/2.3” și că aduce funcții de geo-tagging, touch focus, HDR, detectare facială și panoramă.

Samsung Galaxy K Zoom

Senzorul de 20.7 megapixeli integrat pe acest model poate realiza captură video la rezoluție 1080p și 60fps. Pe partea din față, Samsung a decis că un modul de 2 megapixeli este suficient, acesta oferind funcții foarte atractive pentru iubitorii de selfie-uri.

Samsung Galaxy K Zoom a poposit oficial În România În cadrul unui eveniment plin de aventură

De asemenea, spre deosebire de modelul precedent, noul camerphone Samsung aduce acum o caracasă mai ușoară cu 8 grame, și anume 200 grame. Cu toate acestea, se pare că grosimea terminalului a crescut cu 1.2 mm față de Galaxy S4 Zoom. Legat de preț nu avem infirmații, dar ne așteptăm să apară curând și în magazine.

Iată și un scurt material video în care ne este prezentat acest cameraphone:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×