Sony postează pe Twitter o imagine teaser cu un viitor terminal flagship ce va fi lansat În această vară

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.030 ori
<b>Sony postează pe Twitter o imagine teaser cu un viitor terminal flagship ce va fi lansat În această vară</b>Deși Sony a introdus pe piață flagship-ul actual Xperia Z2 abia în luna aprilie, iată că există planuri pentru un nou terminal flagship ce va fi lansat în această vară. Potrivit textului de pe Twitter ce însoțește imaginea teaser de mai jos,...

Deși Sony a introdus pe piață flagship-ul actual Xperia Z2 abia în luna aprilie, iată că există planuri pentru un nou terminal flagship ce va fi lansat în această vară. Potrivit textului de pe Twitter ce însoțește imaginea teaser de mai jos, ni se dezvăluie faptul că o lansare de mare amploare va avea loc în acest sezon.

Aceștia folosesc și termenul “The next big thing” pentru a descrie noul produs, termen pe care l-am tot auzit din partea companiei Samsung odată cu lansările anuale de flagship-uri din gama Galaxy.

Printre cele mai vehiculate terminale la care ar putea face referire acest teaser se numără un succesor pentru phablet-ul Xperia Z Ultra, terminal ce a fost lansat pe piață în luna iunie a anului trecut și care venea cu un display uriaș de 6.4 inch. După cum vedeam acum câteva ore, Samsung a lansat un telefon de 7 inch, să treacă și Sony la nivelul următor în ceea ce privește mărimea?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×