Turul Magazinelor #471: Coasă electrică, range extender WiFi, laptop Celeron la preţ bun şi placă video GTX 1070 la sumă corectă

1.609 ori
<b>Turul Magazinelor #471: Coasă electrică, range extender WiFi, laptop Celeron la preţ bun şi placă video GTX 1070 la sumă corectă</b>Avem astăzi un nou tur al magazinelor pentru voi, ediție în care adunăm laolaltă o serie de produse foarte interesante. Printre acestea se numără și o coasă electrică, un range extender wireless, dar și un laptop cu procesor Celeron care

Turul Magazinelor este din nou aici, cu câteva produse pentru toată casa pentru voi. Avem un laptop cu procesor Celeron  la o sumă mai mică decât suntem obişnuiţi, o placă grafică high end la preţ decent şi o coasă electrică pentru cei care vor să tundă iarba din fața casei in mod eficient şi precis. Mai includem şi o boxă portabilă cu design old school, dar şi un SSD cu stocare generoasă. Toate mai jos.

1. Laptop HP 15-ra049nq

HP 15-ra049nq

În seria de reduceri de vară a celor de la Altex.ro am găsit un laptop care costă binişor sub 1000 de lei, dar ar trebui să fie suficient pentru un şcolar în perioada Back to School ce vine. Terminalul este un HP 15, cu ecran de 15.6 inch HD, 4 GB RAM şi stocare de 500 GB. Avem şi un procesor Intel Celeron tactat până la 2.48 GHz şi grafică Intel HD Graphics 400. Are cititor de carduri SD, ieşire HDMI şi două porturi USB 3.1 şi un USB 2.0. Bateria cu 3 celule este binevenită.

2. Coasă electrică Steinhaus PRO-TR350

Steinhaus PRO-TR350

Cine are de tuns o suprafaţă mică de gazon în faţa casei nu o să se supere că foloseşte o coasă electrică cu fir. Mai ales că eMAG.ro vinde acest model la suma de doar 84 de lei. Foloseşte un fir de nylon de 1.6 mm pentru a tunde gazonul pe grădini mici şi pe lângă arbuşti. Are 2 fire de tăiat şi un nivel de zgomot de 96 dBA, care e mare în general, dar faţă de alte coase e chiar OK. Pachetul vine cu fir de 3 metri deja înfăşurat pe bobină.

3. Range extender wireless TP-Link TL-WA860RE

TP-Link TL-WA860RE

Cine are un hol lung în casă şi pereţi groşi va vrea cu siguranţă să îşi extindă raza de acoperire, viteza de download şi puterea semnalului WiFi. Ca atare ajută acest range extender de la TP-Link, care costă 99 de lei la evoMAG.ro. Are antene detaşabile şi continuă să ofere o priză disponibilă, datorită designului passthrough., Oferă până la 300 Mbps, ceea ce îl face bun de streaming, gaming online şi alte lucruri de gen. E de tip plug and play şi are şi port Ethernet, permiţând conectarea la wireless convertit din cablu spre smart TV, consolă sau alte terminale.

4. Placă video Galax KFA2 GeForce GTX 1070 Ti EX 8GB

Galax KFA2 GeForce GTX 1070 Ti EX 8GB

Una dintre cele mai puternice plăci grafice din ultimii ani, acest model GTX 1070 cu 8 GB memorie şi tehnologie 256 bit are un preţ bun la PCGarage.ro, de 2328 lei. A stat mult pe la 2800 de lei, deci e chilipir. E bună pentru cele mai noi jocuri, pentru VR şi cred că şi pentru minerit crypto monede. Vine la pachet cu un joc Destiny 2 cadou şi are garanţie pe 2 luni. Are răcire EX şi 2432 de core-uri CUDA. Oficial este şi VR Ready şi are şi iluminare.

5. SSD Ramsta S800 480GB 

SSD Ramsta S800 480GB

În general SSD-urile ce sar de 256 GB costa sute bune de lei. Nu şi acest produs care costă doar 79.99 dolari la GeekBuying.com. Este un SSD de 480 GB SATA3, cu rezistenţă la şocuri, temperaturi înalte, electricitate statică, magnetizare şi raze X. Măsoară 2.5 inch şi vine cu memorie NAND flash 3D, plus viteză secvenţială de citire de 562 MB/s şi de scriere de 468 MB/s. Cântăreşte doar 95 de grame.

6. Boxă portabilă retro

Boxă portabilă retro

La doar 43 de euro la Cafago.com am găsit o boxă portabilă cu design ca pe vremuri. Arată ca un boombox şi casetofon al anilor 80 şi va aduce multă nostalgie. Pe de altă parte dotările sunt la zi şi pune la bătaie două difuzoare de 6W, Bluetooth 4.2, input audio pe bază de conector de 3.5 mm, slot microSD, radio FM, handsfree şi are o baterie de 3000 mAh ce asigură 6 ore de playback muzical sau 8 ore de convorbiri. Are şi mâner pentru a fi transportat mai uşor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×