Samsung Galaxy X ar putea primi un ecran secundar ascuns, conform unui nou brevet; Iată detalii

827 ori
<b>Samsung Galaxy X ar putea primi un ecran secundar ascuns, conform unui nou brevet; Iată detalii</b>Încă o dată dăm peste o serie de brevete marca Samsung asociate smartphone-ului pliabil cunoscut sub denumirea de Galaxy X și așteptat să debuteze în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2019 din Barcelona. Astăzi avem parte

În ultima vreme am tot văzut brevete de telefoane pliabile, cu un ping-pong între Samsung şi Microsoft pentru Galaxy X şi Surface Phone. Azi apare un nou brevet de Galaxy X care de această dată aduce în ecuaţie şi un ecran secundar ascuns. Avem detalii mai jos.

Brevet Samsung

Samsung Galaxy X este aşteptat în perioada lui CES 2019 în primele zile din ianuarie 2019. Judecând după documentele proaspăt apărute acel al doilea ecran devine vizibil atunci când terminalul este pliat. În continuare se merge pe ideea unui terminal cu orientare Portret/verticală şi îndoire în zona mediană. De această dată nu mai avem un mecanism pliabil segmentat sau indoibil doar într-o zonă fixă, ci pe o porţiune mai mare.

Brevet Samsung

Pe 31 august 2016 Samsung aplica pentru acest brevet la WIPO şi era vorba despre un "terminal electronic pliabil, cu ecran ascuns şi informaţie afişată pe acel display". Brevetul era publicat abia săptămâna trecută, pe 11 iulie, după aprobarea sa. Atunci când telefonul este îndoit se va activa un mic ecran în zona exterioară. Din câte văd e vorba despre acea zonă care rămâne neacoperită de "clapetă" superioară.

Brevet Samsung

E un soi de ecran secundar cum am văzut pe telefoanele LG V sau HTC U Ultra, doar că în loc să fie sus e jos. Va fi un panou care afişează notificări, informaţii meteo şi shortcuturi când telefonul este îndoit şi închis. Wall Street Journal scrie şi că terminalul Galaxy X ar urma să coste în jur de 1500 de dolari, deci clar nu va fi pentru oricine.

Brevet Samsung

Dacă ajunge să şi arate ca un telefon cu clapetă, clar că numai asiaticii îl vor cumpăra. Odată cu această serie de brevete a apărut şi unul legat de o boxă inteligentă cu comandă vocală, care va costa în jur de 300 de dolari şi va debuta odată cu Galaxy Note 9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×