Reduceri și Campanii Online #367: Azi PC Garage, QuickMobile, eMAG, Altex [...]

808 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #367: Azi PC Garage, QuickMobile, eMAG, Altex [...]</b>La mijloc de săptămână vremea ne ține captivi în casă și pentru că shopping-ul online este o modalitate de a ne răsfăța pe așa fenomene meteo, noi avem pentru voi mai jos o listă a celor mai proaspete oferte din mediul online

La mijloc de săptămână vremea ne ține captivi în casă și pentru că shopping-ul online este o modalitate de a ne răsfăța pe așa fenomene meteo, noi avem pentru voi mai jos o listă a celor mai proaspete oferte din mediul online. Găsiți la final de articol și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit, cel mai ieftin smartphone 5G al momentului! 

Produsul erou al zilei:

Revenind la oferta zilei, aceasta este reprezentată de către smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3 5G, cel mai ieftin telefon 5G de pe plan local care se livrează cu dotări de top la pachet. Are display Super AMOLED de 6.39 inch, mecanism slider pentru camera selfie, 6 GB RAM, 64 GB stocare, cameră duală de 12 mpx cu OIS în spate și baterie de 3800 mAh. Bifăm suportul pentru conectivitate 5G și un preț de doar 1.552 lei odată cu folosirea codului promo QUICK202 pe QuickMobile.ro! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×