Samsung Galaxy S10 primeşte noi randări, care mă duc cu gândul la iPhone (Video)

2.873 ori
<b>Samsung Galaxy S10 primeşte noi randări, care mă duc cu gândul la iPhone (Video)</b>E greu să mai ţii pasul cu cantitatea mare de scăpări şi randări ale lui Samsung Galaxy S10, dar noi încercăm să facem asta. Azi aruncăm o privire asupra imaginilor 3D create de către DBS Designing, care mă duc cumva cu gândul la un iPhone

E greu să mai ţii pasul cu cantitatea mare de scăpări şi randări ale lui Samsung Galaxy S10, dar noi încercăm să facem asta. Azi aruncăm o privire asupra imaginilor 3D create de către DBS Designing, care mă duc cumva cu gândul la un iPhone next gen.

Samsung Galaxy S10

Avem şi un clip cu respectivele randări detaliate, dar şi o animaţie 3D cu telefonul din toate unghiurile. De fapt le vedem aici atât pe Samsung Galaxy S10, cât şi pe Galaxy S10+. Observăm 4 camere în spate pe modelul cu Plus şi un buton lateral auriu sau roşu. Decupajul pentru camera selfie duală e la posturi.

Samsung Galaxy S10

Varianta standard de Galaxy S10 pare să aibă doar o cameră duală în spate şi singulară în faţă. Telefoanele au corp din sticlă şi metal, dar sticla din spate are un luciu mai degrabă metalic. Aceste randări sunt de fapt create de către graficianul Muhsin M. Belaal şi apoi transformate în acest clip 3D de către DBS Designing. Telefoanele reuşesc să pară masive, având o lungime şi o lăţime asociată mai degrabă seriei Galaxy Note.

Samsung Galaxy S10

Galaxy S-urile au fost mai mereu zvelte totusi. S-a tăiat pe cât posibil din muchii, dar a rămas şi ceva bărbie trademark în zona inferioară. Samsung nu prea e genul de companie care să facă butoanele laterale de altă culoare decât handsetul, cum am văzut la Google Pixel-uri sau la Huawei Mate 20 Pro.

Observ şi o uşoară curbură a ecranului pe lateral, dar nimic excesiv şi în nici un caz ca generaţia S Edge. Interesant de văzut că a dispărut şi jackul audio. Cumva aceste designuri sunt previzibile în continuarea lui Galaxy S9 şi S9+ şi cred că trebuie tăiat şi mai mult din muchii până să fim cu adevărat surprinşi. Personal prefer randările de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×