Samsung Galaxy Gear apare În primele fotografii, sub formă de prototip cu carcasă specială

1.345 ori
<b>Samsung Galaxy Gear apare În primele fotografii, sub formă de prototip cu carcasă specială</b>Smartwatch-ul Samsung Galaxy Gear reprezintă startul unui nou segment de produse, sau mai bine zis reinventarea ceasurilor smart, care nu au avut succes până acum. știm deja că Galaxy Gear va sosi la IFA 2013 și astăzi vedem și prima imagine cu...

Smartwatch-ul Samsung Galaxy Gear reprezintă startul unui nou segment de produse, sau mai bine zis reinventarea ceasurilor smart, care nu au avut succes până acum. știm deja că Galaxy Gear va sosi la IFA 2013 și astăzi vedem și prima imagine cu acest produs.

Rețineți că terminalul este prezentat aici sub formă de prototip cu carcasă specială, care îi ascunde designul final. Acest smartwatch vine cu un display de 3 inch, rulează aplicații Android și se conectează la telefon via Bluetooth. Prezentarea oficială a acestui produs va avea loc pe 4 septembrie, în cadrul unei conferințe la IFA 2013.

Samsung Galaxy Gear

Cei de la Venturebeat, care au publicat primele fotografii afirmă că ele sunt preluate dintr-un clip promoțional pentru ceas și nu realizate cu produsul în sine. Terminalul vine cu Bluetooth, se poate conecta ușor la seria de device-uri Galaxy S și la toate produsele cu Android la bord. Galaxy Gear include și conectivitate WiFi, integrează o cameră de 4 megapixeli, mici difuzoare și poate detecta aspecte ale sănătății utilizatorului folosind camera.

Samsung S Voice și numeroase funcții legate de sănătate și fitness sunt integrate. Ni se promit 10 ore de funcționare în cazul acestui produs și așteptăm cu multă curiozitate lansarea sa la Berlin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×