Acer anunță telefonul Liquid S2, primul smartphone capabil de captură video 4K

1.396 ori
<b>Acer anunță telefonul Liquid S2, primul smartphone capabil de captură video 4K</b>în ultimele săptămâni au apărut câteva informații legate de un nou smartphone flagship Acer, pe numele Liquid S2, dar nimic nu prefigura inovația pe care o aduce acest handset. Se pare că noul venit e primul telefon capabil de captură video 4K....

în ultimele săptămâni au apărut câteva informații legate de un nou smartphone flagship Acer, pe numele Liquid S2, dar nimic nu prefigura inovația pe care o aduce acest handset. Se pare că noul venit e primul telefon capabil de captură video 4K.

Acest device este urmașul lui Liquid S1, un terminal Android prezentat în iunie la Computex, iar de această dată avem de-a face cu un smartphone cu ecran de 6 inch, care intră mai degrabă în categoria phablet. Acer Liquid S2 este capabil de captură video 4K și vine cu un display Full HD IPS, plus un procesor Snapdragon 800.

Camera vine cu bliț LED și un senzor de 13 megapixeli, iar camera frontală este una de 2 megapixeli, capabilă de captură video full HD. Acer oferă pe acest device și o functie Quick First Shot, care permite realizarea unei fotografii direct din ecranul de deblocare al telefonului. Veți putea ajusta focalizarea și expunerea separat și mai există și un mod Favorite, care permite crearea de 5 profile cu efecte și setări customizate.

Acer Liquid S2 este dotat și cu 2 GB RAM, 4G LTE și o baterie de 3300 mAh. Acest model este destinat pieței europene și va sosi la finalul lui octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×