Maculatura noului iPhone 5C Îi confirmă denumirea; Așteptăm lansarea!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.041 ori
<b>Maculatura noului iPhone 5C Îi confirmă denumirea; Așteptăm lansarea!</b>Deși zvonurile insistă că săptămâna viitoare Apple va prezenta noile sale iPhone-uri, nu am văzut până acum nici o invitație de presa sau alte indicii solide cu privire la eveniment. în schimb am primit confirmarea de la un operator japonez că...

Deși zvonurile insistă că săptămâna viitoare Apple va prezenta noile sale iPhone-uri, nu am văzut până acum nici o invitație de presa sau alte indicii solide cu privire la eveniment. în schimb am primit confirmarea de la un operator japonez că iPhone 5S va exista și astăzi și confirmarea că iPhone 5C e real.

E vorba aici despre un soi de mici cartoane cu numele telefonului, incluse printre maculatura de manuale din pachetul terminalului. iPhone 5C este acel iPhone de buget cu carcasa colorată din plastic, iar handsetul a avut parte de scurgeri de informații și fotografii publicate pe web mai mult decât orice alt produs Apple lansat vreodată.

Acest device va fi un iPhone 5 mai ieftin, cu ecran de 4 inch, probabil camera de 8 MP și probabil și cu unele sacrificii la capitolul specificații. Vom afla mai multe în această lună, sunt sigur, dar este un singur aspect care va decide succesul acestui produs: prețul. Dacă el e sub 300 de dolari, atunci Apple are o mină de aur la dispozitie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×