CES 2014: Panasonic lansează o tabletă Windows de 7 inch cu carcasă ultrarezistentă

1.130 ori
<b>CES 2014: Panasonic lansează o tabletă Windows de 7 inch cu carcasă ultrarezistentă</b>Panasonic e cunoscută pentru gama sa de produse Toughbook, adică laptopuri și tablete (Toughpad) care rezistă la intemperii, iar gama a primit un nou membru la CES 2014. E vorba despre un model de 7 inch fără ventilație și cu procesor Haswell....

Panasonic e cunoscută pentru gama sa de produse Toughbook, adică laptopuri și tablete (Toughpad) care rezistă la intemperii, iar gama a primit un nou membru la CES 2014. E vorba despre un model de 7 inch fără ventilație și cu procesor Haswell.

Pe numele său complet Panasonic Toughpad FZ-M1, acest terminal aduce ca design cu modelele Toughpad cu diagonală mai mare. El vine cu un display de 7 inch cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, un procesor Intel Core i5 vPro de generație a patra și rulează Windows 8.1 Pro 64 bit, cu opțiune de downgrade la Windows 7.

Tableta e construită în conformitate cu standardele militare MIL-STD-810G, putand supravietui unei căzături de la câțiva metri, dar și prafului și apei. Ecranul poate fi folosit cu mănuși, suporta multitouch și are lizibilitate crescută în bătaia soarelui. Pe partea de conectivitate avem USB 3.0, slot micro SDXC, LAN, GPS, WiFi, UHF RFID, Bluetooth 4.0 și 4G.

Acest produs va costa 2099 de dolari și va fi lansat la primăvară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×