Samsung Galaxy J5 și Galaxy J7 sunt certificate de agenția chineză TENAA; modele mid-range cu 4G LTE la pachet

2.009 ori
<b>Samsung Galaxy J5 și Galaxy J7 sunt certificate de agenția chineză TENAA; modele mid-range cu 4G LTE la pachet</b>Cu toate că cei de la&nbsp;Samsung au deja modele mid-range pe piață lansate recent, se pare că noi astfel de terminale se pregătesc &icirc;n continuare. TENAA ne dezvăluie astăzi că Samsung va lansa &icirc;n cur&acirc;nd modelele Galaxy J5 și...

Cu toate că cei de la Samsung au deja modele mid-range pe piață lansate recent, se pare că noi astfel de terminale se pregătesc în continuare. TENAA ne dezvăluie astăzi că Samsung va lansa în curând modelele Galaxy J5 și Galaxy J7, device-uri cu carcase din policarbonat și 4G LTE la pachet.

Primul dintre acestea este Galaxy J5, un smartphone cu display HD TFT de 5 inch, procesor octa-core de 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins prin intermediul unui card microSD, o cameră foto de 8 megapixeli cu bliț LED și un senzor frontal de 5 megapixeli.

Acest telefon mai aduce și sistemul de operare Android 5.0.2 Lollipop la pachet împreună cu interfața TouchWiz. Galaxy J5 măsoară 8.5 mm în grosime, 142 mm în lungime și 73 mm în lățime.

Revenind la modelul Galaxy J7, din câte ne dezvăluie TENAA, acesta este un phablet cu display HD de 5.5 inch ce aduce un procesor octa-core de 1.4 GHz, 1.5 GB RAM, 16 GB memorie internă, un slot microSD și același camere de pe Galaxy J5. Phablet-ul de față va măsura 7.9 mm în grosime. Aparent, noile modele vor fi lansate pentru început în China.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×