Samsung Galaxy S9 are numele confirmat la nivel oficial; sud-coreenii consideră camera foto drept punctul forte

1.832 ori
<b>Samsung Galaxy S9 are numele confirmat la nivel oficial; sud-coreenii consideră camera foto drept punctul forte</b>În cadrul unui comunicat oficial emis astăzi, sud-coreenii de la Samsung au confirmat numele oficial al noului flagship din seria Galaxy S, acesta fiind Galaxy S9. Totodată, firma de față afirmă că printre punctele forte ale terminalului avem

Numărătoarea inversă până la debutul lui Samsung Galaxy S9 a început deja și mai avem fix 25 zile de așteptare până la marele eveniment din Barcelona ce marchează cumva startul târgului MWC 2018. Înainte de acest moment, sud-coreenii de la Samsung țin să confirme pe cale oficială numele noului flagship și să afirme că printre punctele sale forte se află camera foto și totodată asistentul virtual Bixby.

Aceste informații au fost menționate în cadrul unui comunicat de presă de unde mai aflăm că Sammy se așteaptă la câștiguri mari în trimestrul 1 al acestui an ca urmare a vânzărilor de flagship-uri Galaxy S9 și Galaxy S9+. Camera actualizată este considerată un mare plus și din câte știm, aceasta va oferi diafragmă variabilă - semn că vom putea controla deschiderea înainte de realizarea unei fotografii, fix precum la un DSLR.

Varianta Plus va opta pentru o cameră duală în spate ce va oferi și zoom optic, iar ca extra se va oferi aici și 6 GB RAM. Galaxy S9 cel standard se mulțumește cu 4 GB RAM și cu un singur senzor foto în spate. Dacă celebrele Animoji de pe iPhone X v-au cucerit, aflați că Samsung va oferi ceva similar și pe Galaxy S9!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×