Samsung Galaxy J7+ îşi face apariţia în imagini proaspete, cu o cameră duală în spate; Gata de lansare în curând

1.157 ori
<b>Samsung Galaxy J7+ îşi face apariţia în imagini proaspete, cu o cameră duală în spate; Gata de lansare în curând</b>Un lucru aproape sigur este acela că Galaxy Note 8 nu va fi singurul smartphone Samsung echipat cu cameră duală ce sosește în acest an. Pe listă se mai află și modele precum Galaxy J7+, telefon care astăzi apare într-o serie de imagini parcă

Se pare că Samsung vrea să îşi extindă serios portofoliul de telefoane cu cameră duală şi Android, acum că gheaţa a fost spartă cu Galaxy Note 8. Astfel, aflam că Samsung Galaxy J7+ îi va calca pe urme cu un setup dual camera în spate. Aveţi detalii mai jos.

Samsung Galaxy J7+

Trebuie spus că acest terminal mai scăpase sub numele de Galaxy J7 (2017) în varianta cu cameră duală care era aparent menită doar pentru piaţa chineză. Numele final pare să fie totuşi Galaxy J7+, iar terminalul va sosi cu un senzor de 13 MP cu deschidere F/1.7 şi unul de 5 MP secundar, cu deschidere F/1.9. Camera duală va oferi şi funcţia Live Focus de pe Note 8, iar pentru selfie avem o cameră de 16 MP în faţă.

Samsung Galaxy J7+ va aduce suport Bixby şi va primi chiar un buton fizic care activează faimosul asistent virtual. Lista sa de specificaţii include un ecran Super AMOLED de 5.5 inch cu rezoluţie Full HD, un procesor octa core şi 4 GB RAM. E posibil ca chipset-ul să fie un Exynos 7870 Octa, iar la bord mai găsim şi 32 GB stocare, slot microSD, scanner de amprente şi baterie de 3000 mAh.

Handset-ul ar urma să fie disponibil în Thailanda, pe negru, auriu sau roz şi nu avem preţ încă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×