Samsung Galaxy M20 este zărit în GeekBench cu dotări mid-range; Iată ce aduce la pachet

1.095 ori
<b>Samsung Galaxy M20 este zărit în GeekBench cu dotări mid-range; Iată ce aduce la pachet</b>Descoperim astăzi și o apariție a smartphone-ului mid-range Samsung Galaxy M20 în cadrul testului benchmark GeekBench, acolo unde își dezvăluie câteva dintre specificații. Pe această cale aflăm că telefonul va rula din fabrică Android 8.1 Oreo

O informație pe care am auzit-o de curând a fost și aceea că sud-coreenii de la Samsung pregătesc introducerea unei noi serii de terminale mobile numită Galaxy M, gamă ce ce va reprezenta fuziunea seriilor Galaxy J, Galaxy C și totodată Galaxy On. Am aflat anterior câteva dintre dotările noilor telefoane, iar astăzi chiar GeekBench are detalii despre pachetul hardware rezervat lui Galaxy M20.

Samsung Galaxy M20

Aici telefonul își face apariția sub numele de cod SM-M205F și aflăm pe această cale faptul că rulează din fabrică sistemul de operare Android 8.1 Oreo. Vine la pachet cu procesor octa-core Exynos 7885 de 1.59 GHz și cu 3 GB RAM, semn că într-adevăr pachetul hardware este unul din segmentul de mijloc.

Ca performanțe observăm că telefonul obține 1319 puncte la testul single-core GeekBench, respectiv 4074 puncte în cadrul testului multi-core. Rămâne de văzut ce diagonală va adopta acest device și dacă vom avea schimbări majore la nivel de look comparativ cu actualele modele Samsung mid-range de pe piață.

Posibil ca acest handset să vină cu ecran IPS LCD, Samsung urmând a opta pentru asemenea panouri și în gama Galaxy A de anul viitor. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×