Samsung nu va mai oferi panouri AMOLED pe toate terminalele Galaxy A din 2019; Se trece la LCD-uri

2.236 ori
<b>Samsung nu va mai oferi panouri AMOLED pe toate terminalele Galaxy A din 2019; Se trece la LCD-uri</b>Weekend-ul vine cu o veste nu tocmai bună pentru publicul ce preferă smartphone-urile mid-range ale celor de la Samsung și anume faptul că următoarele modele Galaxy A vor renunța la panourile AMOLED în favoarea soluțiilor IPS LCD

În acest an am aflat că până și giganți precum Samsung au înregistrat scăderi de livrări în zona smartphone, datele din trimestrul 3 dezvăluind că în aceasă perioadă de 3 luni sud-coreenii au vândut 72.3 milioane de smartphone-uri, asta în vreme ce în aceeași perioadă a anului trecut livra 83.4 milioane de terminale. Publicul caută acum telefoane mai accesibile și cum oferta este tare variată, Samsung este nevoită să facă ceva schimbări.

Astfel, la scurt timp de la prezentarea lui Galaxy A6s - un telefon cu preț de 230 euro și dotări mid-range foarte bune, descoperim că sud-coreenii au de gând să vină cu prețuri mai agresive din 2019 pentru a lupta cu rivalii chinezi. Potrivit publicației ETnews.com, Samsung va renunța încet încet la utilizarea de panouri AMOLED pe gama de terminale Galaxy A, cu scopul de a reduce costurile.

Dintre modelele programate pentru debut la anul doar variantele A30, A40, A70 și A80 se vor bucura de panouri AMOLED, în vreme ce variantele A50 și A60 se vor mulțumi cu display-uri LCD. Și gama de terminale Galaxy M urmează a oferi tot astfel de ecrane, o serie ce reprezintă îmbinarea dintre lineup-urile Galaxy J, Galaxy On și Galaxy C.

Pe de altă parte suntem informați că Samsung va continua să folosească gama Galaxy A pe post de cobai pentru a testa funcții și tehnologii înainte de a le aduce pe flagship-uri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×