Samsung va lansa pe lângă ceasul Galaxy Watch Active și două brățări fitness numite Galaxy Fit și Galaxy Fit E

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.088 ori
<b>Samsung va lansa pe lângă ceasul Galaxy Watch Active și două brățări fitness numite Galaxy Fit și Galaxy Fit E</b>În cadrul evenimentului Samsung Unpacked programat pentru data de 20 februarie am putea vedea multe dispozitive noi, de la smartphone-uri cu dotări de top, la tablete ultra-subțire și până la smartwatch-uri cu Tizen OS

În cadrul evenimentului Samsung Unpacked programat pentru data de 20 februarie am putea vedea multe dispozitive noi, de la smartphone-uri cu dotări de top, la tablete ultra-subțiri și până la smartwatch-uri cu Tizen OS. Știam deja că sud-coreenii au în plan lansarea ceasului Galaxy Watch Active pe care l-am văzut în câteva leak-uri, dar acum descoperim și detalii despre existența a două brățări fitness.

Galaxy Fit

Acestea se numesc Galaxy Fit și Galaxy Fit E, purtabile care tocmai ce și-au făcut apariția în cadrul aplicației Samsung Wearables sub formă de bannere. Din câte putem vedea, aceste brățări fitness adoptă un look identic, diferențele fiind reprezentate probabil de unele funcții. Mă aștept de exemplu ca varianta Fit să aibă senzor de puls, iar cea Fit E să nu ofere această dotare.

Galaxy Fit

Design-ul este unul simplist și observăm un ecran alungit capabil să afișeze imagini color și detalii despre numărul de pași efectuați în ecranul de standby. Certificarea pentru rezistență la apă și praf nu este exclusă din ecuație și vom primi și o funcție de notificări pentru apelurile, mesajele sau update-urile de pe rețelele sociale primite pe smartphone.

Îl vedeți mai sus și pe smartwatch-ul Galaxy Watch Active în varianta de 40 mm, imagine care confirmă look-ul văzut în scăpările anterioare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×