Samsung Galaxy Mega On şi Grand On îşi dezvăluie specificaţiile midrange

1.100 ori
<b>Samsung Galaxy Mega On şi Grand On îşi dezvăluie specificaţiile midrange</b>Samsung ar pregăti &icirc;ncă două modele de telefoane midrange pentru perioada următoare, se pare, mai ales dacă ne luăm după cea mai nouă scăpare, detaliată &icirc;n r&acirc;ndurile următoare. Se pare că noile modele se numesc Galaxy Grand...

Samsung ar pregăti încă două modele de telefoane midrange pentru perioada următoare, se pare, mai ales dacă ne luăm după cea mai nouă scăpare, detaliată în rândurile următoare. Se pare că noile modele se numesc Galaxy Grand On şi Galaxy Mega On, care iniţial ar fi trebuit să inaugureze o nouă serie de handseturi Samsung din seria Galaxy O.

S-a renunţat la denumirile Galaxy O5 şi O7 şi s-a ajuns la Galaxy Grand On şi Galaxy Mega On. Acesta din urmă va fi un phablet, care a mai apărut pe web şi cu numele de cod SM-G600 şi vine cu un display de 5.5 inch, cu rezoluţie 720p, o cameră de 13 MP în spate şi o cameră frontală de 5 MP. La bord avem şi un procesor Qualcomm Snapdragon 410, un quad core tactat la 1.2 GHz, 1.5 GB RAM şi 8 GB stocare, dar şi o baterie de 3000 mAh.

Terminalul măsoară 8.2 mm în grosime şi va cântări 145 de grame. El va rula Android 5.1 Lollipop şi a primit deja certificarea Bluetooth SIG. Galaxy Grand On va veni cu un ecran de 5 inch, cu rezoluţie 720p, o cameră de 8 MP în spate şi una frontală de 5 MP, iar la interior se va afla un chipset Exynos 3475, însoţit de 1 GB RAM, 8 GB stocare şi o baterie de 2600 mAh. Şi acest model va rula Android 5.1 şi va măsura 8.5 mm în grosime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×