Apple confirmă evenimentul de pe 9 septembrie în care iPhone 6s și iPhone 6s Plus vor fi dezvăluite oficial

1.261 ori
<b>Apple confirmă evenimentul de pe 9 septembrie în care iPhone 6s și iPhone 6s Plus vor fi dezvăluite oficial</b>Cu toate că data de 9 septembrie era vehiculată deja ca fiind ziua &icirc;n care noile iPhone-uri vor fi lansate, iată că astăzi vine și confirmarea oficială din partea Apple. Informația sosește chiar prin intermediul unor invitații de presă...

Cu toate că data de 9 septembrie era vehiculată deja ca fiind ziua în care noile iPhone-uri vor fi lansate, iată că astăzi vine și confirmarea oficială din partea Apple. Informația sosește chiar prin intermediul unor invitații de presă trimise de căre companie în cursul zilei de astăzi.

Aflăm că evenimentul va avea loc în San Francisco, California în auditorium-ul Bill Graham începând de la ora 20:00 (ora României). Odată cu această invitație vine și o descriere în care Siri este la loc de cinste, lucru ce ne poate sugera faptul că noua versiune iOS va beneficia de un update important al asistentului vocal.

Totuși, atracția principală va fi desigur, noua generație iPhone. Potrivit zvonurilor din ultimul timp se așteaptă ca Apple să lanseze 3 noi terminale, și anume iPhone 6s, iPhone 6s Plus și iPhone 6c - device ce va sosi cu un corp din policarbonat. Nu este exclus ca pe data de 9 septembrie să vedem și un nou Apple TV.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×