Samsung Galaxy Nexus are baterie cu rol de antenă NFC! Detalii În disecția iFixit

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.427 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus are baterie cu rol de antenă NFC! Detalii În disecția iFixit</b>Cei de la iFixit au adus pe masa de disecție astăzi pe Samsung Galaxy Nexus, telefonul despre care se discută excesiv în ultima vreme. Ba nu îi funcționează cum trebuie volumul, ba telefonul este amânat, ba îi lipsește protecția Gorilla...

Cei de la iFixit au adus pe masa de disecție astăzi pe Samsung Galaxy Nexus, telefonul despre care se discută excesiv în ultima vreme. Ba nu îi funcționează cum trebuie volumul, ba telefonul este amânat, ba îi lipsește protecția Gorilla Glass... și acum handsetul este luat la puricat, componentă cu componentă.

Acest prim handset cu Android 4.0 și display 720p vine cu un capac al bateriei ușor de înlăturat, conform celor de la iFixit. Un lucru interesant aici este faptul că bateria de 1750 mAh are și rol de antenă NFC, lucru descoperit de către curioșii care au desfăcut stratul protector al bateriei și au găsit chipul NFC. Apoi a urmat momentul obișnuit al disecției, cu ajutorul unei șurubelnițe Philips, iar porțiunea cu speakerul și jackul pentru căști a fost înlăturată de pe placa de bază.

După ce disecția a fost finalizata și toate componentele au fost afară, iFixit a concluzionat că este destul de ușor să repari și înlocuiești componente de pe Galaxy Nexus, ceea ce înseamnă că reparațiile vor costa mai puțin. Probleme apar la capitolul ecran, sticla sa fiind prea bine integrată cu rama ecranului și cu display-ul în sine. Astfel, orice crăpătură afectează toate părțile componente ale ecranului și veți înlocui rama, sticlă și ecranul.

Samsung Galaxy Nexus disecat de iFixit

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×