Samsung Galaxy Nexus de 32 GB a fost anulat

990 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus de 32 GB a fost anulat</b>Dacă erai în așteptarea unui Galaxy Nexus cu un spațiu de stocare mai mare, ar trebui să-ți anulezi planurile și să mergi spre cel de 16 GB disponibil în magazine la prețuri situate în jurul a 2.200 de lei. &nbsp; Pontul că Galaxy Nexus de 32...

Dacă erai în așteptarea unui Galaxy Nexus cu un spațiu de stocare mai mare, ar trebui să-ți anulezi planurile și să mergi spre cel de 16 GB disponibil în magazine la prețuri situate în jurul a 2.200 de lei.

Pontul că Galaxy Nexus de 32 GB a fost anulat vine de la un magazin online și de la un membru al forumului XDA Developers. Nu știu cât de important este spațiul de stocare din telefon și mai ales că se pregătește Google Drive ce cu siguranță va lucra bine cu telefoanele și tabletele Android.

Pe de altă parte nici Samsung nu mizează prea tare pe Galaxy Nexus și își promovează intensiv SGS II, Galaxy Note care au la bază tehnologie Samsung atât la display cât și la procesor, Nexus are procesor și accelerator grafic de la Texas Instruments.

Preț Samsung Galaxy Nexus în magazinele online:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×