Samsung Galaxy Nexus disponibil și pe alb, urmează direcția lui Galaxy S II

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.170 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus disponibil și pe alb, urmează direcția lui Galaxy S II</b>Telefoanele albe au început să prindă tot mai bine în ultima vreme și sunt sigur că posesorii lui Galaxy Nexus, mai ales doamnele se vor simți invidioase atunci când va apărea și modelul pe alb. Da, ați auzit bine, vom avea și un Samsung...

Telefoanele albe au început să prindă tot mai bine în ultima vreme și sunt sigur că posesorii lui Galaxy Nexus, mai ales doamnele se vor simți invidioase atunci când va apărea și modelul pe alb. Da, ați auzit bine, vom avea și un Samsung Galaxy Nexus în varianta albă, care va sosi inițial în Statele Unite, împreună cu o nouă varianta de Samsung Galaxy S II, tot pe alb (Samsung Epic 4G Touch).

Galaxy S II alb numit Epic 4G Touch este varianta pentru operatorul Sprint și va sosi pe piața în dată de 8 ianuarie, la prețul de 199.99 dolari, evident cu abonament. în ce îl privește pe Galaxy Nexus cel cu carcasa cu un colorit pur, acesta va sosi la începutul lui februarie, deci probabil că vom vedea terminalul cu ecran 720p și Android 4.0 în Europa până se termină iarna. Prețul estimat este de aproximativ 520 de lire sterline, deci destul de mult.

Samsung Galaxy Nexus disponibil și pe alb, urmează direcția lui Galaxy S II

Nu înțeleg această modă, de a lansa mai târziu decât varianta originală și pe cea albă... S-a întâmplat și în cazul lui Samsung Galaxy S II, al lui Nokia N9 și acum și pentru Samsung Galaxy Nexus. Bănuiesc că deja marii producători de telefoane au tras învățăminte din pățaniile Apple, care au lansat târziu un iPhone 4 alb, pentru că aveau probleme cu reflexiile carcasei și culoarea să ideală, atunci care este oare motivul acestor întârzieri?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×