Samsung Galaxy Nexus II va avea o cameră de 8 megapixeli, confirmarea vine din Germania!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.508 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus II va avea o cameră de 8 megapixeli, confirmarea vine din Germania!</b>Samsung Galaxy Nexus II, device cunoscut sub numele de cod GT-I9260 va avea o cameră de 8 megapixeli, sau cel puțin așa garantează AllAboutSamsung, un blog german despre produsele Samsung. Aceștia au făcut descoperirea prin intermediul unei...

Samsung Galaxy Nexus II, device cunoscut sub numele de cod GT-I9260 va avea o cameră de 8 megapixeli, sau cel puțin așa garantează AllAboutSamsung, un blog german despre produsele Samsung. Aceștia au făcut descoperirea prin intermediul unei fotografii ajunse pe Picasa, care include detalii complete despre camera și firmware. Fotografia a fost realizată cu Nexus II.

Samsung Galaxy Nexus II va avea o cameră de 8 megapixeli, confirmarea vine din Germania!

Samsung a postat această fotografie cu o rezoluție de 2448 x 3264 și firmware-ul de test I9260XXALJ1. Zvonurile afirmă că noul terminal va fi dotat cu o cameră de 8 megapixeli, slot microSD, 16 GB memorie internă, un procesor dual core de 1.5 GHz și un display Super AMOLED HD de 4.65 inch. Până acum nimic foarte diferit față de predecesorul său, în afară de cameră și de prezența unui slot microSD. Sunt tare curios ce fel de CPU va adopta noul model, deși șansele sunt mari să fie vorba de un Qualcomm Snapdragon S4, cel mai la modă procesor în acest moment.

Samsung Galaxy Nexus II

Aparent Samsung ar intenționa să livreze terminalul din decembrie către retaileri și e posibil ca acest nou model să vină cu Android 4.2 la bord și să fie doar unul din multele modele Nexus pe care le pregătesc partenerii Google, după cum afirmau câteva zvonuri recente. Trebuie să recunosc că Nexusul celor de la LG sună ceva mai bine decât acest model... Să vedem dacă și HTC și Sony se vor implica în această inițiativă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×