Cosmote oferă 3G cu viteze de până la 43.2 Mbps În 74 de orașe

1.324 ori
<b>Cosmote oferă 3G cu viteze de până la 43.2 Mbps În 74 de orașe</b>Uite că și Cosmote se afiliează la trendul anunțat de ceva vreme de Orange și Vodafone. Aduce viteze de până la 43.2 Mbps în 74 de orașe din România, 147 se vor mulțumi cu 21.6 Mbps și acoperirea 3G la nivel național se ridică la 68% din...

Uite că și Cosmote se afiliează la trendul anunțat de ceva vreme de Orange și Vodafone. Aduce viteze de până la 43.2 Mbps în 74 de orașe din România, 147 se vor mulțumi cu 21.6 Mbps și acoperirea 3G la nivel național se ridică la 68% din populația țării, atenție că nu se referă la suprafață ci la numărul de locuitori.

De aici trag două concluzii:

  • nimic legate de 4G / LTE, Cosmote și-a extins benzile de frecvență și alături de Vodafone, Orange și RCS&RDS va trece pe acest standard din 2013 - 2014;
  • ar mai fi de optimizat rețeaua 3G până la ajunge la un număr mai mare de locuitor, 68% dă dovada că mai este loc de treabă.

Sincer, mai degrabă mi-aș dori să văd o acoperire 3G cu viteze de până la 43.2 Mbps și prețuri decente decât să trecem pe 4G / LTE în câteva orașe din țară, iar când ieși din București să treci pe GPRS / EDGE sau fără semnal.

Și ce ne spune un oficial Cosmote:

Privind lumea prin ochii clienților săi, COSMOTE România a implementat o infrastructură în bandă largă avansată, oferind acestora cea mai înaltă performanță a rețelei 3G. Astfel, în zonele acoperite de rețeaua broadband, COSMOTE România reușește să furnizeze clienților cea mai bună experiență de utilizare a serviciilor de date”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technical Officer COSMOTE România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×