Samsung Galaxy Note 10.1 (2015) Își face apariția pe site-ul Samsung

620 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10.1 (2015) Își face apariția pe site-ul Samsung</b>Dacă până acum zvonurile referitoare la tablete au încetat odată ce Apple și Google și-au lansat noile produse pe piață, iată că acum este rândul ca și Samsung să fie ținta speculațiilor. Astfel, aflăm că o nouă tabletă ce este...

Dacă până acum zvonurile referitoare la tablete au încetat odată ce Apple și Google și-au lansat noile produse pe piață, iată că acum este rândul ca și Samsung să fie ținta speculațiilor. Astfel, aflăm că o nouă tabletă ce este pregătită în aceste momente de către Samsung, și anume modelul Galaxy Note 10.1 (2015) care tocmai și-a făcut apariția pe site-ul oficial Samsung.

Deși specificațiile nu au fost făcute publice, ne așteptăm ca această nouă tabletă să vină cu un pachet hardware de top printre care s-ar putea număra un display Super AMOLED de înaltă rezoluție, 4 GB memorie RAM, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 810 pe 64-bit, cât și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Samsung Galaxy Note 10.1 (2015)

De asemenea, tableta ne-ar putea  aduce și un S-Pen de nouă generație, o cameră foto îmbunătățită și o carcasă la fel de subțire ca și cea întâlnită în cazul tabletelor Galaxy Tab S. Rămâne de văzut ce alte scăpări referitoare la Note 10.1 (2015) vor mai ajunge pe web în următoarea perioadă.

Samsung Galaxy Note 10.1 (2015)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×