Iată un prim video hands-on cu noul cameraphone Oppo N3

Autor:  | Publicat în:  Oppo 779 ori
<b>Iată un prim video hands-on cu noul cameraphone Oppo N3</b>După anunțul de acum câteva ore al smartphone-ului Oppo N3, iată că acum avem oportunitatea ca prin intermediul celor de la pockenow.com, publicație ce a fost prezentă la evenimentul de lansare din Singapore, să aruncăm o privire mai detaliată...

După anunțul de acum câteva ore al smartphone-ului Oppo N3, iată că acum avem oportunitatea ca prin intermediul celor de la pockenow.com, publicație ce a fost prezentă la evenimentul de lansare din Singapore, să aruncăm o privire mai detaliată asupra acestui device în cadrul unui video hands-on.

Din câte am aflat anterior, Oppo N3 vine cu un display Full HD de 5.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz, 2 GB memorie RAM, o cameră foto rotativă de 16 megapixeli acționată electric, un senzor pentru amprente și sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Deși puterea de procesare nu este deloc una rea, principala componentă hardware care atrage atenția este camera foto rotativă de 16 megapixel ce aduce lentile Schneider-Kreuznach, un senzor de 1/2.3” și o deschidere f/2.2. Cum vi se pare acest nou produs?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×