Samsung Galaxy Note 10 ar urma să vină în 4 variante, imitând strategia lui Galaxy S10

878 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 ar urma să vină în 4 variante, imitând strategia lui Galaxy S10</b>Samsung ar avea de gând să repete şi la toamnă strategia aplicată pentru Galaxy S10. Se pare că Galaxy Note 10 va sosi la rândul său în 4 variante. Surse din industrie care au dorit să rămână anonime au fost citate în această

Samsung ar avea de gând să repete şi la toamnă strategia aplicată pentru Galaxy S10. Se pare că Galaxy Note 10va sosi la rândul său în 4 variante. Surse din industrie care au dorit să rămână anonime au fost citate în această privinţă şi speculăm pe seama informaţiei mai jos.

În viitorul lineup se vor afla două modele LTE, cu diagonale între 6.28 inch şi 6.75 inch. Modelul mai mic are 3 camere în spate şi va sosi în variante 4G sau 5G, iar modelul mai mare vine cu 4 camere în spate şi va avea la rândul său o variantă 4G şi una 5G. Samsung vrea să crească astfel penetrarea sa pe piaţa de telefoane high end şi modele 5G.

Auzisem recent că Samsung lucrează la un Note 10 mai mic şi poate chiar mai accesibil, inspirată de succesul lui Galaxy S10e. Dotările celor 4 modele ar trebui să fie în mare la fel, la nivel de CPU, RAM şi stocare. Evident odată cu diagonala se schimbă şi capacitatea bateriei.

În ultima vreme au fost zvonuri că stylusul lui Note 10 va aduce camere la pachet, permiţând celor de la Samsung să scoată camerele selfie de pe device. Sursele din industrie vorbesc despre data de 8 august pentru debut. E în cărţi un ecran Dynamic AMOLED şi o cameră Time of Flight în varianta cu 4 camere. Procesorul ar fi teoretic tot Exynos 9820 sau Snapdragon 855, dacă nu vine vreo surpriză.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×