Samsung inventează un stylus S-Pen cu cameră selfie la bord, modalitate prin care am putea scăpa de decupajele în ecran

514 ori
<b>Samsung inventează un stylus S-Pen cu cameră selfie la bord, modalitate prin care am putea scăpa de decupajele în ecran</b>În ultimul an am văzut cum producătorii din zona smartphone au venit cu diferite abordări de design pentru a ne scăpa de decupaje în ecran, printre exemplele notabile numărându-se mecanismul slider de cameră, cel de cameră

În ultimul an am văzut cum producătorii din zona smartphone au venit cu diferite abordări de design pentru a ne scăpa de decupaje în ecran, printre exemplele notabile numărându-se mecanismul slider de cameră, cel de cameră periscop sau ideea unui device cu display dual. Acum apare pe piață trendul decupajului circular forat în ecran ce este primit cu o doză de rezervare din partea publicului.

Peste doar 2 săptămâni și Samsung va aduce smartphone-uri cu asemenea decupaje în ecran, dar pe viitor ne-am putea aștepta ca telefoanele sud-coreenilor să vină cu o alternativă interesantă de a integra camera selfie. Ei bine, după cum spune și titlul este vorba despre integrarea camerei frontale pe stylus-ul S-Pen.

Un brevet proaspăt sosit online ne descrie această invenție sugerând că senzorul foto ar avea și zoom optic. Stylus-ul va avea și un buton fizic pentru captura foto și pe hârtie ideea sună destul de interesant, dar în realitate conceptul ar putea contribui la creșterea radicală a prețului pentru un asemenea accesoriu. 

Până când această tehnologie va fi integrată comercial auzim că Samsung pregătește la rândul său un telefon cu periscop pentru camera selfie. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×