Samsung Galaxy Note 10 ar putea sosi la pachet cu un procesor Exynos 9825 de 7nm

1.124 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 ar putea sosi la pachet cu un procesor Exynos 9825 de 7nm</b>După ce anterior aflam faptul că în realitate bateria lui Samsung Galaxy Note 10 Pro nu va fi o unitate de 4500 mAh precum se vehicula inițial și după ce am descoperit că nici puterea de încărcare nu va fi de 45W

După ce anterior aflam faptul că în realitate bateria lui Samsung Galaxy Note 10 Pro nu va fi o unitate de 4500 mAh precum se vehicula inițial și după ce am descoperit că nici puterea de încărcare nu va fi de 45W, iată că acum sosește o veste ceva mai bună în mediul online. Aflăm pe această cale faptul că la interiorul phablet-ului se va afla un procesor de nouă generație.

Galaxy Note 10

Această informație sosește din partea lui Max Weinbach, editor XDA-Developers care a descoperit mențiunea unui nou cipset pentru Galaxy Note 10 în online. După cum se poate vedea și în captura de mai sus, phablet-ul ar urma să vină de fapt cu un procesor Exynos 9825 la pachet și nu cu Exynos 9820 (8nm) prezent pe gama Galaxy S10 lansată pe piață în urmă cu doar câteva luni.

Noua variantă de procesor este fabricată pe seama procesului de 7nm și aparent beneficiază de aceeași tehnologie care se află și pe Snapdragon 855. Max este sigur de prezența acestui cipset actualizat la bord și este interesantă decizia Samsung, mai ales pentru că de regulă anual vedeam modele Galaxy S și Galaxy Note ce foloseau același CPU.

Ne așteptăm la configurații cu până la 12 GB RAM și 1 TB de stocare, iar zvonurile vorbesc și despre un posibil Note 10e.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×