Samsung Galaxy Note 10 Lite îşi dezvăluie şi camera: senzor de 32 MP selfie şi cameră de 12 MP wide în spate

2.669 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 Lite îşi dezvăluie şi camera: senzor de 32 MP selfie şi cameră de 12 MP wide în spate</b>Samsung Galaxy Note 10 Lite a avut câteva scăpări însemnate în ultima săptămână, inclusiv o certificare de stylus la FCC, dar şi o apariţie în GeekBench. Acum avem detalii despre camerele sale şi vă reamintesc că zvonurile spun că telefonul ar urma să..

Samsung Galaxy Note 10 Lite a avut câteva scăpări însemnate în ultima săptămână, inclusiv o certificare de stylus la FCC, dar şi o apariţie în GeekBench. Acum avem detalii despre camerele sale şi vă reamintesc că zvonurile spun că telefonul ar urma să vină prin luna decembrie.

Sursă este de această dată una de încredere, Ishan Agarwal, care scrie că noul terminal va sosi cu o cameră selfie de 32 de megapixeli şi cu o cameră wide angle de 12 megapixeli. Aceasta din urmă va fi plasată în spate. Din păcate aici încep şi se termină scăpările noi, alăturându-se celor din ultima săptămână. E vorba despre procesorul de la interior, Exynos 9810, cel de pe Note 9, dar şi 6 GB RAM.

Aş specula că primim şi o baterie de 3.500 mAh cel puţin şi un ecran de 6.1 inch să zicem. Rezoluţia va fi Full HD+, panoul AMOLED şi cred că prindem şi un decupaj de cameră selfie în ecran, în cel mai rău caz un breton picătură. Cât despre camera din spate, nu ar strica un setup triplu, dar numărul de megapixeli depinde de preţul pe care vrea Samsung să îl pună. Mă gândesc că nu ar fi rău să vedem o cameră principală, telephoto şi ultra-wide.

Ştim deja de camera wide angle de 12 megapixeli, aşa că rămâne să vedem cum stăm cu restul. Probabil apare şi o cameră ultra wide de 16 megapixeli şi o cameră de 8 MP telephoto. Sunt şi voci care spun că Note 10 Lite va debuta ca Galaxy A81 în unele regiuni şi va avea şi 8 GB RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×