Samsung Galaxy Note 10+ 5G e foarte greu de reparat, iar iFixit ştie de ce (nota 3 pentru "reparabilitate")

1.241 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10+ 5G e foarte greu de reparat, iar iFixit ştie de ce (nota 3 pentru "reparabilitate")</b>Dispozitivele ultra high end ale momentului nu se dezmint: cu cât sunt mai complexe şi mai scumpe, cu atât sunt mai greu de reparat. O confirmă şi Samsung Galaxy Note 10+ 5G, care s-a ales cu o notă de 3 din 10 pentru

Dispozitivele ultra high end ale momentului nu se dezmint: cu cât sunt mai complexe şi mai scumpe, cu atât sunt mai greu de reparat. O confirmă şi Samsung Galaxy Note 10+ 5G, care s-a ales cu o notă de 3 din 10 pentru uşurinţa de reparare şi aflaţi de ce mai jos.

Galaxy Note 10

Aceasta este prima disecţie oficială pentru Note 10+, de la o sursă pe care Samsung nu prea o apreciază. Sammy a avut un meci cu iFixit, când i-a cerut să scoată de pe net disecţia lui Galaxy Fold. În fine, cert e că telefonul cel nou e greu de reparat şi vine cu o descoperire interesantă. Telefonul avea un orificiu inedit în zona de sus, mic şi eliptic.

Galaxy Note 10+

Unele voci spuneau că e un emiţător infraroşu, dar se pare că ar fi de fapt... un difuzor. E mult spus "difuzor" pentru că e mai degrabă o cameră care poartă ecoul sunetului produs de un difuzor intern. Totul de dragul micşorării muchiei de sus a ecranului, unde nu mai e nevoie de earpiece.

iFixit a mai găsit şi un vapor chamber de calitate superioară, cu o inginerie genială şi 3 antene mmWave pe marginile telefonului pentru 5G. Ca bilă albă pentru uşurinţa de reparare menţionăm şuruburile Philips, dar şi faptul că avem destule componente modulare.  Problema e cu sticla fragilă din spate, care trebuie scoasă cu grija. Bateria e foarte bine lipită şi acoperită cu cabluri interconectate care sunt migălos de scos.

Şi o problemă comună în ziua de azi e cu ecranul care are nevoie de o disecţie completă a telefonului pentru a fi înlocuit...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×