Samsung Galaxy Note 10 Pro ar avea cele 4 camere din spate confirmate

1.404 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 Pro ar avea cele 4 camere din spate confirmate</b>În ultimele săptămâni s-a speculat intens cu privire la specificaţiile lui Samsung Galaxy Note 10 şi Note 10 Pro, dar accentul e pus cumva mai mult pe procesor, RAM, display şi design, decât pe camere. Ce e drept am tot

În ultimele săptămâni s-a speculat intens cu privire la specificaţiile lui Samsung Galaxy Note 10 şi Note 10 Pro, dar accentul e pus cumva mai mult pe procesor, RAM, display şi design, decât pe camere. Ce e drept am tot auzit că Note 10 Pro va avea 4 camere şi că nu vor fi foarte diferite de cele de pe Galaxy S10 5G. Azi ni se confirmă câteva aspecte legate de această "quad camera".

Vă reamintesc că Note 10 şi Note 10 Pro sunt aşteptate să debuteze pe 7 august la New York. Azi aflăm că Samsung ar fi aplicat pentru un drept de autor asupra unei camere cu DepthVision Lens. E vorba despre un obiectiv special care e gândit pentru camere Time of Flight sau camere cu captură de adâncime. Se confirmă deci a patra cameră pentru Note 10 Pro, după cea standard, cea ultra wide şi cea pentru zoom.

Galaxy Note 10 pro

Note 10 cel standard va avea o cameră triplă, fără a patra Time of Flight 3D. Am descoperit în ultima lună şi informaţia că Samsung va folosi o cameră cu diafragmă cu 3 trepte de deschidere: F/1.5, F/1.8 şi F/2.4, ajutând la o calibrare mai bună a cantităţii de lumină captată. Marele mister rămâne la nivel de rezoluţie a camerelor, dar 12 MP principală + zoom sau 16 MP wide angle sunt pariuri destul de sigure. Nu mă aştept să avem o cameră ultra wide prea diferită de Galaxy S10, dar la zoom poate avem surprize şi sărim de la 2X la 3X.

Vă reamintesc că Note 10 şi Note 10 Pro vor sosi în câte 2 versiuni: una 4G şi una 5G. La bord se va afla un procesor Snapdragon 855 sau Exynos 9820 (unele surse spun chiar că e un Exynos nou la pachet cu un nou modem 5G), plus 8 sau 12 GB RAM şi stocare UFS 3.0 după model Galaxy Fold şi OnePlus 7 Pro. Bateria va fi de 4500 mAh şi va suporta încărcare rapidă la 25W, deşi unele zvonuri menţionează chiar 45W.

Recent am văzut și primele fotografii reale și tot mai multe huse/accesorii pentru Note 10

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×