Samsung Galaxy Note 3 primește certificarea GCF, versiunea globală LTE e confirmată

Autor:  | Publicat în:  Samsung 955 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 primește certificarea GCF, versiunea globală LTE e confirmată</b>Numărătoarea inversă a început și au mai rămas mai puțin de 48 de ore până vom vedea în sfârșit cum arată phabletul Samsung Galaxy Note 3. Pe 4 septembrie Samsung are programat un eveniment Unpacked care ne va aduce acest terminal în prim...

Numărătoarea inversă a început și au mai rămas mai puțin de 48 de ore până vom vedea în sfârșit cum arată phabletul Samsung Galaxy Note 3. Pe 4 septembrie Samsung are programat un eveniment Unpacked care ne va aduce acest terminal în prim plan, dar până atunci avem câteva scăpări de ultim moment.

Noul device și-a făcut apariția în ultimele ore la GCF (Global Certification Forum), sub numele de SM-N9005. Acest model fusese descoperit și luna trecută într-un raport care îi confirmă conectivitatea LTE și 3 GB RAM. Certificarea GCF confirmă prezența conectivității LTE în benzi de 2100/1800/850/1600/800 MHz, dar și a conectivității WCDMA și GSM.

Primele 4 milioane de unități ale phabletului vor primi procesorul Snapdragon 800, în vreme ce 20%-30% din următoarele modele vor adopta un Exynos 5420 octa core. Ni s-a confirmat în ultimele zile și faptul că terminalul va fi mai pătrățos decât Galaxy S4 și Note II, dacă ne luăm după panoul sau frontal ajuns pe web.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×