Samsung Galaxy Note 3 primește certificarea GCF, versiunea globală LTE e confirmată

1.091 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 primește certificarea GCF, versiunea globală LTE e confirmată</b>Numărătoarea inversă a început și au mai rămas mai puțin de 48 de ore până vom vedea în sfârșit cum arată phabletul Samsung Galaxy Note 3. Pe 4 septembrie Samsung are programat un eveniment Unpacked care ne va aduce acest terminal în prim...

Numărătoarea inversă a început și au mai rămas mai puțin de 48 de ore până vom vedea în sfârșit cum arată phabletul Samsung Galaxy Note 3. Pe 4 septembrie Samsung are programat un eveniment Unpacked care ne va aduce acest terminal în prim plan, dar până atunci avem câteva scăpări de ultim moment.

Noul device și-a făcut apariția în ultimele ore la GCF (Global Certification Forum), sub numele de SM-N9005. Acest model fusese descoperit și luna trecută într-un raport care îi confirmă conectivitatea LTE și 3 GB RAM. Certificarea GCF confirmă prezența conectivității LTE în benzi de 2100/1800/850/1600/800 MHz, dar și a conectivității WCDMA și GSM.

Primele 4 milioane de unități ale phabletului vor primi procesorul Snapdragon 800, în vreme ce 20%-30% din următoarele modele vor adopta un Exynos 5420 octa core. Ni s-a confirmat în ultimele zile și faptul că terminalul va fi mai pătrățos decât Galaxy S4 și Note II, dacă ne luăm după panoul sau frontal ajuns pe web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×