Avem primele imagini cu carcase pentru Samsung Galaxy Note 3 de la MobileDirect.ro!

3.195 ori
<b>Avem primele imagini cu carcase pentru Samsung Galaxy Note 3 de la MobileDirect.ro!</b>Era de așteptat ca după un val de scăpări legate de iPhone 5C și 5S să găsim un nou subiect fierbinte care să împânzească webul cu imagini. E vorba despre Samsung Galaxy Note 3, care astăzi ni se prezintă sub forma unei...

Era de așteptat ca după un val de scăpări legate de iPhone 5C și 5S să găsim un nou subiect fierbinte care să împânzească webul cu imagini. E vorba despre Samsung Galaxy Note 3, care astăzi ni se prezintă sub forma unei carcase transparente. Imaginile ne-au parvenit via Mobiledirect.ro, care ne va trimite și o machetă de iPhone 5C în curând.

Vă informam cu câteva zile în urmă legat de panoul frontal al lui Galaxy Note 3, iar în acel articol descopeream că noul phablet va avea un design mai pătrățos decât predecesorul său. Acest look amintește de cel al primului Note și carcasa pe care o vedeți aici pare a confirma această direcție de design.

Avem primele imagini cu carcase pentru Samsung Galaxy Note 3 de la MobileDirect.ro!

De remarcat și fanta destul de mare alocată camerei, semn că vom avea la dispoziție o lentilă destul de mare și cu puțin noroc și un bliț Xenon, care ocupa mai mult loc decât cel LED. Observăm și prezența unei fante speciale pentru stylus, despre care încă nu știm mare lucru, dar bănuiesc că va veni cu mai multe puncte de presiune și softuri dedicate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×