Samsung Galaxy Note 3 va fi disponibil În 4 variante

1.849 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 va fi disponibil În 4 variante</b>Galaxy Note 3&nbsp;este unul dintre cele mai așteptate deviceuri ale acestui an, de aceea a avut parte de multe zvonuri anul acesta. O noutate vine însă din partea celor de la&nbsp;ET News, care afirmă că acest phablet va fi disponibil în&nbsp;4...

Galaxy Note 3 este unul dintre cele mai așteptate deviceuri ale acestui an, de aceea a avut parte de multe zvonuri anul acesta. O noutate vine însă din partea celor de la ET News, care afirmă că acest phablet va fi disponibil în 4 variante. Cel mai probabil ele vor fi disponibile în funcție de operatori și țară. Prețul, materialele și interiorul vor fi de asemenea diferite.

 
Prima variantă pare a fi cea mai premium. Aceasta se zvonește că va avea un display AMOLED indestructibil, o cameră de 13MP și alte câteva exclusivități. Va veni însă doar într-o ediție limitată, cel mai probabil nu va ajunge niciodată în România pe cale oficială.
 
A doua variantă pare a fi cea internațională. Aceasta vine cu un display AMOLED normal, o cameră de 13MP și un corp din plastic. Nu sună foarte tentant la o primă vedere dar poate Samsung va adăuga diverse funcții speciale sau chiar alte surprize. Prețul va fi evident mai mic decât la prima variantă.
 
A treia variantă este mai săracă din punct de vedere al specificațiilor. Aceasta vine cu un ecran LCD, o cameră de 13MP și o carcasă tot din plastic. Se pare că prețul va fi punctul forte a acestei variante. Cred că va fi destinată zonelor mai puțin dezvoltate, unde prețul este un factor important.
 
Ultima variantă va fi și cea mai ieftină. Ea va veni cu un ecran LCD, o cameră de doar 8MP și tot un corp din plastic. Se pare că Samsung dorește să atace toate piețele. Ultima variantă de Note nu sună foarte atractivă pentru anul 2013, însă la un preț bun ar putea avea vânzări multe.

Galaxy Note 3

 
Aflăm și alte informații despre Note III. Din imaginea de mai sus rezultă că modelul N900T va utiliza un procesor cu arhitectură ARM 11. Ar putea fi o greșeală, zvonurile punând un SoC Exynos cu Cortex A15 sau Snapdragon 800 cu nuclee Krait în viitorul Note.
 
Din păcate se pare că vom avea de așteptat până în septembrie pentru confirmări oficiale. Dacă zvonurile sunt corecte, lansarea viitorului Note va avea loc cu 2 zile înainte de IFA 2013, pe 4 Septembrie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×