Samsung Galaxy Note 3 va fi livrat În septembrie, Galaxy Gear În octombrie, conform unor noi zvonuri

1.153 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 va fi livrat În septembrie, Galaxy Gear În octombrie, conform unor noi zvonuri</b>știm cu toții că pe 4 septembrie are loc la IFA 2013 un eveniment Samsung Unpacked în cadrul căruia îl vom vedea în sfârșit pe Galaxy Note 3, dar astăzi descoperim și când va fi acest phablet livrat către magazine. în plus, avem și câteva...

știm cu toții că pe 4 septembrie are loc la IFA 2013 un eveniment Samsung Unpacked în cadrul căruia îl vom vedea în sfârșit pe Galaxy Note 3, dar astăzi descoperim și când va fi acest phablet livrat către magazine. în plus, avem și câteva zvonuri despre smartwatch-ul Galaxy Gear.

Conform unor surse apropiate de Samsung, Galaxy Note 3 și Galaxy Gear vor fi anunțate oficial pe 4 septembrie. SamMobile afirmă că phabletul va fi livrat în septembrie, în vreme ce ceasul va începe să fie livrat în octombrie. Sursa afirmă că noul Note va fi livrat în săptămâna 36 și Galaxy Gear în saptamana 40, dacă doriți o dată mai clară.

Nu e încă foarte clar ce discrepanță va exista între sosirea versiunii Snapdragon și a celei Exynos a noului Note, asta dacă va exista vreo diferență de acest gen. Totuși sursa SamMobile afirmă și un lucru interesant și anume că versiunea de 16 GB a terminalului a fost anulată, probabil din cauza plângerilor că 16 GB nu au lăsat destul spațiu liber pe Galaxy S4 și nu ar face-o nici pe Note 3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×