Samsung Galaxy Note 4 apare sub formă de profil UAProf pe site-ul Samsung, vedem si un poster cu noul terminal

1.090 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 apare sub formă de profil UAProf pe site-ul Samsung, vedem si un poster cu noul terminal</b>Numărătoarea inversă a început de mult și mai sunt 3 zile până la marele debut al lui Samsung Galaxy Note 4, la IFA 2014. între timp descoperim noi leakuri ale acestui device, inclusiv unul sub formă de profil UAProf apărut pe site-ul Samsung...

Numărătoarea inversă a început de mult și mai sunt 3 zile până la marele debut al lui Samsung Galaxy Note 4, la IFA 2014. între timp descoperim noi leakuri ale acestui device, inclusiv unul sub formă de profil UAProf apărut pe site-ul Samsung în versiunea mobila.

Cu această ocazie se reconfirma și specificațiile noului phablet. El apare sub numele de cod SM-N920T și vine cu un display QHD, cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, iar printre dotări se numără și un procesor 64 bit. în aceeași scăpare regăsim și un display de 5.7 inch, noul S Pen, un port USB 3.0 și un scanner de amprente, plus senzor cardiac, cele de pe Galaxy S5. Acesta va fi și unul dintre puținele handseturi cu procesor Snapdragon 805.

Samsung Galaxy Note 4 apare sub formă de profil UAProf pe site-ul Samsung, vedem si un poster cu noul terminal

Mai jos puteți vedea și un poster scăpat pe web direct din Germania și care ne dezvăluie un Note 4 cu margini foarte înguste ale ecranului și un buton Home fizic extrem de compact și alungit. Formatul este cel pe care îl știm deja, pătrățos, alungit și parcă mai puțin lat decât ne așteptam. Dacă am calculat OK ora, atunci ne așteaptă o lansare pe la 16:30 ora României pe 3 septembrie, iar trimisul Mobilissimo.ro, Claudiu Sima va fi la fața locului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×