Sony SmartWatch 3 ar putea rula Android Wear; Va sosi la IFA 2014 Împreună cu un posibil SmartBand Talk

Autor:  | Publicat în:  Sony 809 ori
<b>Sony SmartWatch 3 ar putea rula Android Wear; Va sosi la IFA 2014 Împreună cu un posibil SmartBand Talk</b>Sony ar putea lansa nu doar un nou SmartWatch la IFA 2014, ci și un așa numit SmartBand Talk, care va veni cu un display E Ink curbat. Aceste două produse completează noul portofoliu de toamnă al japonezilor, care include și telefoanele Sony Xperia...

Sony ar putea lansa nu doar un nou SmartWatch la IFA 2014, ci și un așa numit SmartBand Talk, care va veni cu un display E Ink curbat. Aceste două produse completează noul portofoliu de toamnă al japonezilor, care include și telefoanele Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Compact și Sony Xperia Z3 Tablet Compact.

SmartWatch 3 va rula Android Wear conform surselor, iar acest ceas va împrumuta elemente de design de la Samsung Gear 2 Neo, se pare, cu un display cu diagonală de 1.68 inch și rezoluție de 320 x 320 pixeli. Acest model va veni cu protecție împotriva prafului și apei, iar SmartBand Talk va fi succesorul lui SmartBand SWR10 și va include un display E Ink curbat. Din păcate despre acest gadget nu știm prea multe, poate în afara faptului că va veni cu un microfon și va realiza apeluri.

Cei de la 9to5Google, sursa acestor informații au publicat și imagini destul de neclare cu noile produse, deși nu putem garanta că ele sunt reale. SmartWatch 3 are un ecran puțin mai mic decât ne așteptam, în vreme ce SmartBand Talk e foarte arătos cu acel corp alb. Vom afla mai multe peste câteva zile, la IFA!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×