Samsung Galaxy Note 4 are o listă de .APK-uri postate pe web de către @evleaks

1.169 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 are o listă de .APK-uri postate pe web de către @evleaks</b>@evleaks&nbsp;nu își ia liber nici în prag de weekend și ne oferă o privire asupra unei scăpări legate de Samsung Galaxy Note 4. Astfel, ceea ce vedeți mai jos este o listă cu .APK-uri de pe phabletul care va fi lansat la toamnă. &nbsp; Acestea...

@evleaks nu își ia liber nici în prag de weekend și ne oferă o privire asupra unei scăpări legate de Samsung Galaxy Note 4. Astfel, ceea ce vedeți mai jos este o listă cu .APK-uri de pe phabletul care va fi lansat la toamnă.

Acestea pot servi pentru a ne da seama ce fel de funcții și aplicații vom regăsi pe acel terminal. Observăm că este inclusă o aplicație de luat notițe prin dictare (VoiceNote4t) sau SamsungMusic_20, care indică o nouă versiune a unui serviciu muzica Samsung. Mai interesantă e mențiunea "SStudio_WQHD", acest APK indicând faptul că vom avea parte de aplicații QHD și de un ecran QHD.

"SHealth3_5" ne prezintă nouă aplicație de sănătate și fitness Samsung și se pare că vor exista și câteva funcții foto atractive, confirmate de "OutOfFocusViewer", "PhotoStudio" și "SmartSelfShot". Există și mistere totale, precum "HermesService" sau "VRSVC", ultimul ducând cu gândul la headsetul VR Samsung pentru gaming, care va sosi în curând. Vom afla cu siguranță mai multe detalii la IFA 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×