Samsung Galaxy Note 4 disponibil la comandă prin eMAG la un preț de 3.299 lei

4.315 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 disponibil la comandă prin eMAG la un preț de 3.299 lei</b>După ce Samsung Galaxy Note 4 a poposit la pre-comandă prin intermediul unor operatori ca Orange, iată că începând de astăzi putem lua în calcul și o eventuală comandă a acestui produs de la eMAG, retailer ce afișează un preț de 3.299 lei...

După ce Samsung Galaxy Note 4 a poposit la pre-comandă prin intermediul unor operatori ca Orange, iată că începând de astăzi putem lua în calcul și o eventuală comandă a acestui produs de la eMAG, retailer ce afișează un preț de 3.299 lei pentru modelul ce este disponibil pe alb sau negru.

Acest smartphone, sau mai bine zis phablet, ne oferă un display Quad HD de 5.7 inch, un procesor quad-core de 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM, un stylus S-Pen de nouă generație, cât și o serie de senzori populari în ultimul timp, cum ar fi senzorul pentru amprente, respectiv cel pentru măsurarea ritmului cardiac.

Samsung Galaxy Note 4 disponibil la comandă prin eMAG la un preț de 3.299 lei

Din câte putem vedeam mai sus, acest dispozitiv vine în pachet cu 32 GB spațiu de stocare și cu tehnologia 4G LTE. La capitolul cameră avem la dispoziție un modul foto de 16 megapixeli ce oferă stabilizare optică a imaginii și care poate realiza captură video la rezoluție 4K și 30fps.

Prețuri:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×