Samsung Galaxy Note 4 expus În cadrul Muzeului Național de Artă Contemporană din București cu ocazia debutului pe plan local

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.200 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 expus În cadrul Muzeului Național de Artă Contemporană din București cu ocazia debutului pe plan local</b>Pentru că o operă de artă ca și Galaxy Note 4 trebuie să fie expusă într-un loc la fel de uimitor, Samsung România a făcut ca acest lucru să devină realitate, noul phablet fiind lansat oficial astăzi pe plan local în cadrul unui eveniment ce...

Pentru că o operă de artă ca și Galaxy Note 4 trebuie să fie expusă într-un loc la fel de uimitor, Samsung România a făcut ca acest lucru să devină realitate, noul phablet fiind lansat oficial astăzi pe plan local în cadrul unui eveniment ce a avut loc într-un decor de gală, și anum e Muzeul Național de Artă Contemporană din București.

Deși în cadrul târgului IFA 2014 din luna septembrie am avut ocazia să punem mâna pe Note 4 imediat după afișarea pentru prima oară în fața publicului, datorită agitației prezente nu ne-am putut face o idee mai pe larg despre noul phablet sud-coreean, experiență pe care astăzi am decis să o savurăm pe deplin.

Samsung Galaxy Note 4 lansat oficial in Romania

După cum bine știm, Galaxy Note 4 impresionează atât la capitolul specificații hardware, cât și la design, acesta oferind acum o rezistență sporită datorită integrării unei rame metalice ce înconjoară device-ul. Astfel, Note 4 ne pune la dispoziție un display Super AMOLED Quad HD de 5.7-inch (515ppi) ce afișează imagini uimitoare din punct de vedere vizual, acesta fiiind protejat de o soluție Corning Gorilla Glass 3.

Samsung Galaxy Note 4

Pe partea hardware, suntem întâmpinați de către un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2.7 GHz, un GPU Adreno 420, 3 GB memorie RAM, și 32 GB spațiu intern de stocare, memorie ce poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD de până la 128 GB sau prin utilizarea unui serviciu de stocare în cloud.

Samsung Galaxy Note 4 - Spate

De asemenea, Galaxy Note 4 beneficiază și de o cameră foto principală de 16 megapixeli ce aduce un bliț LED, autofocus, un sistem de stabilizare optică a imaginii, captură duală, modul panoramă, cât și funcția HDR. Acest senzor va putea realiza captură video la 2160p@30fps, sau la 1080p@60fps, sistemul de stabilizare optică fiind disponibil și aici.

Samsung Galaxy Note 4 expus În cadrul Muzeului Național de Artă Contemporană din București cu ocazia debutului pe plan local

Totodată, primim la pachet și o cameră frontală de 3.7 megapixeli care filmează la rândul său la rezoluție Full HD. Printre modurile în care putem seta declanșatorul camerei frontale se numără și posibilitatea de a plasa degetul pe senzorul de puls aflat pe spatele device-ului.

Samsung Galaxy Note 4

La capitolul dotări extra, aflați că Samsung Galaxy Note 4 aduce acum un senzor pentru amprente similar cu cel de pe Galaxy S5, un senzor pentru puls și un stylus S-Pen de nouă generație. După cum ați aflat chiar aseară, acest phablet uimitor a ajuns și în redacția Mobilissimo, un unboxing fiind disponibil chiar aici. Aflați că prețul recomandat pentru acest produs este de 3.300 lei, dar îl putem găsi chiar și sub acesta:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×