Samsung Galaxy Note 4 primește un nou teaser video cu doar 4 zile Înainte de lansarea oficială

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.116 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 primește un nou teaser video cu doar 4 zile Înainte de lansarea oficială</b>Samsung Galaxy Note 4 este numele phablet-ului care ne-a tot stat în minte în ultimul timp, phablet ce urmează a debuta oficial pe data de 3 septembrie în cadrul evenimentului Samsung Unpacked 2 care va avea loc în cadrul show-ului IFA 2014 ce se...

Samsung Galaxy Note 4 este numele phablet-ului care ne-a tot stat în minte în ultimul timp, phablet ce urmează a debuta oficial pe data de 3 septembrie în cadrul evenimentului Samsung Unpacked 2 care va avea loc în cadrul show-ului IFA 2014 ce se desfășoară în Berlin.

După ce am avut ocazia să vedem o serie de teasere și imagini scăpate pe web cu device-ul în cauză, astăzi un nou video teaser este postat de către Samsung pe contul oficial de YouTube, material ce face referire indirect la uimitorul hardware ce va fi inclus pe Note 4, performanța sa fiind comparabilă cu cea a unui sport extrem.

Printre noile funcții ce vor fi implementate pe Galaxy Note 4 se vor număra un display Quad HD de 5.7 inch, un procesor octa-core Exynos / quad-core Snapdragon 805, o ramă metalică și un stylus redefinit. Plănuiți un eventual upgrade la Note 4?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×