Samsung Galaxy Note 4 primește un clip promoțional În avampremiera lansării sale; Mizează pe nostalgia scrisului de mână (Video)

1.408 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 primește un clip promoțional În avampremiera lansării sale; Mizează pe nostalgia scrisului de mână (Video)</b>Pe 3 septembrie în cadrul IFA 2014 Samsung va anunța oficial noul său phablet Galaxy Note 4, iar odată cu el va sosi și un nou stylus și noi funcții asociate. Scrisul de mână va fi la mare preț pe acel device, iar asta ne reamintește și clipul...

Pe 3 septembrie în cadrul IFA 2014Samsung va anunța oficial noul său phablet Galaxy Note 4, iar odată cu el va sosi și un nou stylus și noi funcții asociate. Scrisul de mână va fi la mare preț pe acel device, iar asta ne reamintește și clipul promoțional de mai jos.

Samsung nu face o referire clară la Galaxy Note 4, ci la seria Note în general și invocă nostalgia scrisului de mână, în special pentru copii. Aparent scrisul de mână ajuta la memorarea mai ușoară a noțiunilor și oferă satisfacție celor care își văd gândurile pe hârtie (fizică sau digitală). în ciuda emoției cu care este încărcat clipul, uneori observăm că scrisul de mână nu e atât de eficient pe cât am dori. Spre exemplu, acel tânăr care vrea să ia o notiță pe telefon s-ar fi mișcat mai rapid scriind câteva cuvinte într-o aplicație Memo și folosind o tastatură digitală.

Acesta este doar un teaser și Samsung ar avea o reușită mare dacă ar readuce scrisul de mână în rândul maselor și nu ar mai face din S Pen un accesoriu exclusivist, destinat caricaturiștilor, oamenilor de afaceri și profesioniștilor. Totuși, prețul unui Note fiind premium, cam acelea sunt segmentele vizate de companie. Stylusul are în continuare susținătorii săi, dar mai mulți sunt cei care îl critică.

Va reuși Samsung să facă din nou cool acest accesoriu?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×