Samsung Galaxy Note 5 are data de lansare confirmată din greşeală de un oficial Samsung

2.316 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 are data de lansare confirmată din greşeală de un oficial Samsung</b>Era de aşteptat ca Galaxy Note 5 să fie anunţat la IFA 2015 &icirc;n Berlin, ca şi predecesorii săi, dar de abia azi am aflat oficial c&acirc;nd va debuta mai precis noul phablet. Vicepreşedintele executiv Samsung Rhee In Jong a menţionat din...

Era de aşteptat ca Galaxy Note 5 să fie anunţat la IFA 2015 în Berlin, ca şi predecesorii săi, dar de abia azi am aflat oficial când va debuta mai precis noul phablet. Vicepreşedintele executiv Samsung Rhee In Jong a menţionat din greşeală data de lansare.

Informaţia a apărut în timpul unei conferinţe cu investitorii desfăşurată ieri. Se zvonea la un moment dat ca în acest an Samsung se va grăbi şi va lansa noul Note în vara. Ei bine nu este aşa, iar Note 5 are debutul programat pentru luna septembrie. IFA 2015 debutează pe 4 septembrie şi vă reamintim că Galaxy Note 4 şi Galaxy Note Edge au fost prezentate tot la IFA anul trecut.

Rhee In Jong menţionase de fapt că Samsung Pay va intarzia si nu va sosi in iulie, ci in septembrie. Astfel va fi disponibil pe următorul telefon high end Samsung si e vorba clar de Galaxy Note 5 aici. Oficialul a mai declarat şi că spera că 15%, până la 20% dintre utilizatorii de smartphone-uri să folosească Samsung Pay. Samsung a cumpărat firma Loop Pay, pentru a avea un avantaj în faţa lui Apple Pay şi Google Pay.

Loop Pay foloseste banda magnetică de pe spatele cardurilor de credit şi debit pentru a citi datele necesare tranzactiei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×