Încă o versiune de Meizu MX5 îşi face apariţia: imagini în premieră cu MX5 HD (M575U) şi specificaţii aici!

1.025 ori
<b>Încă o versiune de Meizu MX5 îşi face apariţia: imagini în premieră cu MX5 HD (M575U) şi specificaţii aici!</b>Zilele trecute vedeam o galerie foto&nbsp;completă cu flagshipul Meizu MX5, care se anunţa un telefon cu camera puternică. Ei bine, azi aflăm că va mai există o versiune a acestui telefon. Pe numele să Meizu MX5 HD, handsetul a primit certificarea...

Zilele trecute vedeam o galerie foto completă cu flagshipul Meizu MX5, care se anunţa un telefon cu camera puternică. Ei bine, azi aflăm că va mai există o versiune a acestui telefon. Pe numele să Meizu MX5 HD, handsetul a primit certificareaTENAA, astfel că avem acces şi la specificaţiile sale.

Dacă ne uităm cu atenţie la randarile lui MX5 HD, remarcăm faptul că el are o cameră mai mare decât MX5, iar carcasa este mata acum şi are un aspect similar cu corpul unui iPhone. Bliţul are un mecanism dual, cu o zonă neagră plasată sub el, asociată probabil unei modalităţi de focalizare laser sau, de ce nu, unui al doilea bliţ. Între timp MX5 avea doar un bliţ LED singular.

Meizu MX5 HD

La prima vedere se pare şi că acest handset are marginile ecranului puţin mai groase, faţă de abordarea edge to edge a lui MX5. În rest zona frontală arata la fel, inclusiv butonul Home cu scanner de amprente. Certificarea TENAA ne indică faptul că MX5 HD măsoară 7.9 mm în grosime, vine cu procesor octa core de 2.3 GHz, 3 GB RAM, şi Android 5.0.1.

La bord avem şi o cameră principală de 20 MP, cu zoom optic de 4x, o cameră frontală de 5 MP şi un ecran Full HD de 5.5 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×