Samsung Galaxy Note 5 fotografiat rulând Android 6.0.1, actualizarea intarzie

1.271 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 fotografiat rulând Android 6.0.1, actualizarea intarzie</b>Samsung nu a oferit o dată foarte clară de sosire a actualizării la Android 6.0 Marshmallow pe modelele Galaxy S6 Edge+ şi Galaxy Note 5, care sunt teoretic &icirc;n standby. Galaxy S6 şi S6 Edge au avut prioritate, de aici şi situaţia actuală....

Samsung nu a oferit o dată foarte clară de sosire a actualizării la Android 6.0 Marshmallow pe modelele Galaxy S6 Edge+ şi Galaxy Note 5, care sunt teoretic în standby. Galaxy S6 şi S6 Edge au avut prioritate, de aici şi situaţia actuală. Azi avem totuşi dovezi că există teste pentru această actualizare, iar mai jos vedeţi un Note 5 cu Android 6.0.1 la bord.

Cei de la Sammobile au primit fotografiile de la un cititor şi e foarte posibil ca softul să fie cu provenienţa americană, de vreme ce operatorul AT&T ar fi lucrat la actualizare de ceva vreme. Schimbările mici de interfaţa de pe Galaxy S6 şi S6 Edge sunt prezente şi aici, cel mai clar vizibile prin acea bară de status alb/albastră.

Samsung Galaxy Note 5 fotografiat rulând Android 6.0.1, actualizarea intarzie

În rest experienta software rămâne la fel ca la Note 5 în varianta Lollipop, deşi sursa scăpării afirma că fluiditatea a crescut. AT&T a început deja beta testingul pentru software în State, dar nu avem vreo informaţie despre sosirea variantei finale. Bănuiesc că până în maxim aprilie ar trebui să avem Android Marshmallow pe acest device, sau măcar veşti despre sosirea sa. Noutati binevenite vor fi Doze, Google Now on Tap si o administrare mai buna  a permisiunilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×