HTC ar urma să prezinte flagshipul M10 pe 11 aprilie în cadrul unui eveniment la Londra; Terminalul va fi rebotezat!

Autor:  | Publicat în:  HTC 827 ori
<b>HTC ar urma să prezinte flagshipul M10 pe 11 aprilie în cadrul unui eveniment la Londra; Terminalul va fi rebotezat!</b>HTC One M10 a &icirc;nregistrat mult mai puţine scăpări dec&acirc;t Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, ceea ne duce cu g&acirc;ndul la o lansare ceva mai &icirc;ndepărtată dec&acirc;t cea a flagshipurilor rivale. Azi aflăm că noul model HTC ar...

HTC One M10 a înregistrat mult mai puţine scăpări decât Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, ceea ne duce cu gândul la o lansare ceva mai îndepărtată decât cea a flagshipurilor rivale. Azi aflăm că noul model HTC ar putea debuta pe 11 aprilie, la Londra.

De la debutul lui HTC One A9 şi prezentări locale ale lui HTC Vive, compania asiatică nu a mai avut organizat conferinţe de anvergură. Astfel, HTC One M10/Perfume stârnea interesul prin misterul său şi lipsa unei date clare de lansare, cel puţin până azi. Sursa care a menţionat dată de 11 aprilie ar fi declarat şi că smartphone-ul va debuta sub un alt nume oficial.

Zvonuri puţin mai vechi, ce veneau din China îl plasau pe M10 la Mobile World Congress 2016 iniţial, apoi reprogramat pentru un debut în martie şi o lansare în magazine în aprilie. Motivul? Probleme la capitolul design, aparent. HTC are tot interesul să micşoreze distanţa dintre lansările de flagshipuri LG şi Samsung şi debutul telefonului sau, pentru a nu rămâne în urmă.

Ne intrigă perspectiva unui nou nume şi ne întrebam dacă nu cumva acest handset se va numi HTC One A10, având în vedere şi similaritatea la capitolul design cu A9. Il asteptam cu un ecran Quad HD de 5.2 inch, procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM si camera frontala de 12 MP cu OIS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×