Samsung Galaxy Note 5 primeşte o randare 3D detaliată; Iată-l întors pe toate părţile! (Video)

1.781 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 primeşte o randare 3D detaliată; Iată-l întors pe toate părţile! (Video)</b>Suntem la mijlocul verii, dar de &icirc;ndată ce se &icirc;ngălbenesc frunzele ar trebui să &icirc;l vedem pe Galaxy Note 5 anunţat. P&acirc;nă atunci avalanşa de scăpări continuă, azi cu o randare 3D video detaliată, ce &icirc;ntoarce phabletul...

Suntem la mijlocul verii, dar de îndată ce se îngălbenesc frunzele ar trebui să îl vedem pe Galaxy Note 5 anunţat. Până atunci avalanşa de scăpări continuă, azi cu o randare 3D video detaliată, ce întoarce phabletul pe toate părţile.

Provenienţa este franceza, cei de la nowhereelse.fr punând mâna pe acest material. La ultima verificare Galaxy Note 5 sosea în septembrie la IFA, sau poate chiar mai devreme, în august. Sursa scăpării de aici a obţinut fişierul 3D de la un "informator" cu care a colaborat ani buni şi în care are încredere. E vorba despre un fişier CAD, care ne este recomandat de francezi cu credibilitate de 80%.

Samsung Galaxy Note 5

Observăm aici un terminal destul de slim, cu grosime de aproximativ 7.69 mm (până la 10.201 mm dacă adăugăm şi protuberanta butonului Home şi a camerei din spate). Se pare că Samsung ar fi ales ca noul său Note să fie practic un Galaxy S6 mai mare, dacă ne luăm după aceste imagini. Se remarcă şi un slot lateral de mari dimensiuni, cel mai probabil destinat stylusului.

Samsung Galaxy Note 5

Terminalul ar avea o diagonală de 5.7 inch şi un panou Super AMOLED Quad HD. În zona inferioară se afla un port microUSB standard, deci Samsung nu pare a face trecerea la USB Type C încă. Probabil cel mai interesant aspect aici e cât de rotunjit e spatele şi cât de subtiri sunt muchiile ecranului. Ar fi interesant de aflat (dacă e real) de ce Samsung nu a ales să folosească portul USB Type C.

Samsung Galaxy Note 5 primeşte o randare 3D detaliată; Iată-l întors pe toate părţile! (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×