Lenovo dorește restructurarea departamentului mobile pentru o mai bună competiție pe piața locală

912 ori
<b>Lenovo dorește restructurarea departamentului mobile pentru o mai bună competiție pe piața locală</b>Nu cu mult timp &icirc;n urmă, Lenovo ne prezenta noul logo al companiei, simbol ce vrea să redefinească brandul at&acirc;t pe plan local &icirc;n China, dar și la nivel internațional. Pe l&acirc;ngă modificările la acest capitol, compania ce...

Nu cu mult timp în urmă, Lenovo ne prezenta noul logo al companiei, simbol ce vrea să redefinească brandul atât pe plan local în China, dar și la nivel internațional. Pe lângă modificările la acest capitol, compania ce deține brandul Motorola, va efectua în curând și schimbări pe partea de management.

Mai precis, după cum ni se dezvăluie chiar astăzi prin intermediul unei publicații din Hong Kong, Lenovo dorește restructurarea departamentului mobile în special pentru o mai bună competiție pe piață în lupta cu brandurile locale ca și Huawei, respectiv Meizu.

Potrivit aceluiași raport, vânzările Lenovo din această primă jumătatea a anului 2015 în China, au fost foarte slabe, motiv pentru care producătorul are de gând să schimbe lucrurile cât de curând posibil. După cum știți, odată cu achiziția Motorola, Lenovo a urcat anul trecut pe locul 3 în topul celor mai mari companii producătoare de terminale mobile.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×